Kat aKabanova170521 photo©RichardHubertSmith 3092

Kněžíková sklízí světový úspěch v Glyndebourne

30. května, 2021 Tisková zpráva 0
Sopranistka Kateřina Kněžíková sklízí neuvěřitelné ovace na světovém operním festivalu v britském Glyndebourne. Kateřina zahajovala tento renomovaný operní festival s téměř devadesátiletou tradicí (od roku 1934) rolí Káti v Janáčkově Kátě Kabánové a světová kritika na Kateřinu pěje jen chválu. Je to úspěch,… Celý článek ... “Kněžíková sklízí světový úspěch v Glyndebourne”
Coco Pinchardova

NEJLEPŠÍ ODDECHOVKA NA LÉTO OD ÚSPĚŠNÉHO AUTORA ROBERTA BRYNDZY

29. května, 2021 Tisková zpráva 0
Nakladatelství Cosmopolis, které je součástí Nakladatelského domu GRADA, přichází s novinkou oblíbeného autora Roberta Bryndzy. Nejde však o další detektivní sérii, jak by se dalo očekávat. Ještě než Robert získal celosvětový úspěch se sérií s Erikou Fosterovou, uvedl se v Británii romanticko-humoristickou sérií… Celý článek ... “NEJLEPŠÍ ODDECHOVKA NA LÉTO OD ÚSPĚŠNÉHO AUTORA ROBERTA BRYNDZY”
Kvietah foto Denisa Rysova

Písničkářka Kvietah vydává na Divnostech singl Šampaň z připravované desky s názvem Hejno černejch koček

29. května, 2021 Tisková zpráva 8
Zpěvačka a songwriterka Magdalena Fendrychová vystupující pod jménem Kvietah skládá písně od svých jedenácti let. Její připravovaná deska má vyjít letos na podzim u vydavatelství Divnosti, kde je zároveň Kvietah nejnovější členkou. K singlu Šampaň vznikl také videoklip a v nejbližších dnech… Celý článek ... “Písničkářka Kvietah vydává na Divnostech singl Šampaň z připravované desky s názvem Hejno černejch koček”
Klansky foto 2018b Petra Hajska m

Hybatelé rezonance oslaví návrat na koncertní pódia recitálem Lukáše Klánského

28. května, 2021 Tisková zpráva 0
Závěr letošního cyklu klavírních recitálů Hybatelé rezonance si 17. června 2021 v Anežském klášteře vychutnají posluchači po dlouhé pauze naživo. Zákoutími svého hudebního světa je provede výrazný český klavírista Lukáš Klánský. Umělec, jehož interpretace jsou ceněny pro svou svěžest a s hluboký… Celý článek ... “Hybatelé rezonance oslaví návrat na koncertní pódia recitálem Lukáše Klánského”
Audiokniha Wim Hof Ledovy muz Wim Hof

Dejchej, ty zm**de

26. května, 2021 Vašek Okapa 0
„Dejchej, ty zm**de“ je výrok slavného nizozemského milovníka zimy Wima Hofa alias „Icemana“, který je ve světě známý jako překonatel mnoha rekordů spojené s překonáváním fyzických možností člověka. Pro ukázku jeho schopností uvedu, že je schopen strávit téměř dvě hodiny v ledové… Celý článek ... “Dejchej, ty zm**de”
Zdroj jota.cz

Ostrov žen moře

20. května, 2021 Jana Mišúnová 0
Mi-dža a Jong-suk žijí na korejském ostrově Čedžu. Jsou nejlepší přítelkyně navzdory tomu, že pochází z odlišných poměrů. Jong-suk vyrůstá v chudé, ale milující rodině a Mi-dža je dcerou kolaboranta, který spolupracoval s Japonci. Vyrůstala v japonském městě, ale po otcově smrti se přestěhovala… Celý článek ... “Ostrov žen moře”