Co spojuje fekální transplantace a jogurty Activia?

30. září, 2017 Martin Mucha 0
Zhruba tříset stránková publikace s na první dojem zvláštním názvem Obsahuji davy je fascinujícím příběhem mikrobů žijících uvnitř i vně nás, zvířat a vlastně všeho okolo. Ačkoliv se tematicky shoduje s v nakladatelství Melvil dříve vydanou knihou Zdravá střeva (kterou jsme taktéž recenzovali),… Celý článek ... “Co spojuje fekální transplantace a jogurty Activia?”

Bývalý salón bývalé republiky – ukázka z připravované knihy Jana Arbtera

24. září, 2017 Jana Mišúnová 0
„Do všech koulí!“ zaklel Turek. „Začíná chcát!“ „Kurva!“ přidal jsem se do debaty. „Zasraně!“ pokračoval. Takhle jsme se ještě chvíli překřikovali, ale brzo nám došly nadávky. Rychleji, než by jeden čekal. Začali jsme trochu zrychlovat. Možná to bylo větrem, možná… Celý článek ... “Bývalý salón bývalé republiky – ukázka z připravované knihy Jana Arbtera”

Univerzita výjimečných připravila Cie nové zkoušky

23. září, 2017 Renata Dorňáková 0
Dystopická fantasy série Univerzita výjimečných ohromila české čtenáře prvním dílem s podtitulem Zkouška. Hlavní hrdinkou je mladá Cia, která byla jako jedna z mála studentů z kolonií vybrána, aby se zúčastnila zkoušek na univerzitě v Tosu a mohla se účastit na revitalizaci válkou zničené… Celý článek ... “Univerzita výjimečných připravila Cie nové zkoušky”