Peter May se veze na vlnách šedesátek a rock´n´rollu

18. září, 2016 Petr Čapek 0
Spojení jména Peter May s dobrou detektivkou k sobě již tak nějak neodmyslitelně patří. Nyní však vychází v českém překladu již desátá autorova kniha, která je v mnoha ohledech jiná, než její předchůdci. Svezte se na vlnách šedesátek a bouřlivého rock´n´rollu v nejnovějším Mayově románu… Celý článek ... “Peter May se veze na vlnách šedesátek a rock´n´rollu”

Alkoholismus a sexuální turistika. I to jsou důsledky ženské nadvlády

17. září, 2016 Martin Mucha 0
Cestopisy nejsou zrovna literárním žánrem, který čtu často. Vlastně si myslím, že Kde ženy vládnou je první cestopis, který jsem měl možnost přečíst. Nicméně když se naskytla příležitost zrecenzovat knihu Kde ženy vládnou, neodmítnul jsem. A rozhodně nelituji.… Celý článek ... “Alkoholismus a sexuální turistika. I to jsou důsledky ženské nadvlády”

Seriál Stranger Things po úspěšné první sérii pokračuje

13. září, 2016 Aneta Králová 0
Letošní léto nasadil Netflix nový sci-fi seriál s hororovými prvky Stranger Things. Podmanivá atmosféra, nostalgie 80. let, skvělé charaktery a v neposlední řadě dobře vystavěný příběh. Všechny tyto klady a mnoho dalších skrývajících se v osmidílné první sérii mají za následek nesmírnou oblibu diváků.… Celý článek ... “Seriál Stranger Things po úspěšné první sérii pokračuje”

Ostravu navštívili američtí bouřliváci Reno Divorce (fotoreport)

6. září, 2016 Eva Peterková 0
V pondělí 29. srpna se v Ostravě zastavila americká rock punková kapela Reno Divorce. Koncert se měl původně uskutečnit v klubu Plan B, ale na poslední chvíli musel být z důvodu jeho uzavření přesunut do blízkého, a v Ostravě velmi známého, klubu Barrák. Pondělní datum… Celý článek ... “Ostravu navštívili američtí bouřliváci Reno Divorce (fotoreport)”

Smrt ve tmě

5. září, 2016 Petr Vít 0
Tři mladí vykradači bytů dostanou tip na dům v téměř neobydlené části Detroitu, ve kterém žije slepý válečný veterán. Podle všeho má doma slušný balík peněz. Zloději už mají ověřenou strategii, umí se rychle dostat kamkoli, kde zajišťuje bezpečnost agentura otce… Celý článek ... “Smrt ve tmě”